Cum poti purta pantofii casual intr-o tinuta eleganta?

Atunci cand in aceeasi tinuta apar piese vestimentare elegante si pantofi casual, tinuta poate fi definita ca apartinand stilului vestimentar casual elegant, al carui nume sugereaza exact care sunt elementele pe care se bazeaza. Imbinarea stilului casual cu stilul elegant este adesea intalnita in tendintele prezentului, mai ales in randul doamnelor si domnisoarelor care doresc sa-si pastreze eleganta si rafinamentul, dar vor sa se simta confortabil facand-o. 

 

O tinuta eleganta cu pantofi casual poate fi o alegerea excelenta intr-o multime de ocazii. Desigur, aici nu vorbim despre tinutele elegante ce implica rochii de gala, cu trena, care apartin unui alt cod vestimentar, ci de tinute elegante clasice, de zi cu zi, care pot fi completate cu succes de pantofi casual delicati. Si pentru ca, poate, pentru multe dintre femei, asocierea hainelor elegante cu pantofii in stil casual poate parea provocatoare, te invitam sa descoperi in articolul urmator cum sa porti pantofii casual intr-o tinuta eleganta, pentru a te bucura de confort si rafinament in acelasi timp. 

Sfaturi de asociere a pantofilor casual cu hainele elegante 

Inainte de a ne avanta spre idei de tinute elegante cu pantofi casual, ti-am pregatit in randurile urmatoare cateva sfaturi de stil in ceea ce priveste asocierea pantofilor casual intr-o tinuta eleganta. Iata cum poti purta cu stil pantofi fara toc, chiar si alaturi de cele mai elegante piese vestimentare pe care le detii in garderoba! 

Opteaza intotdeauna pentru pantofi casual din piele naturala 

Ti-am vorbit in articolele anterioare de pe blog atat despre incaltamintea din piele si beneficiile sale, cat si despre importanta incaltamintei de calitate. Mai mult decat atat, ti-am oferit si sfaturi despre cum alegem pantofii perfecti, materialul incaltamintei jucand un rol important, atat din punct de vedere estetic, cat si al sanatatii. Asa cum probabil deja stii, pielea naturala se afla in topul preferintelor in materie de pantofi, caci acest material va oferi intotdeauna un plus de eleganta, stil si personalitate tinutelor tale. 

 

Prin urmare, iti sugeram ca atunci cand doresti sa completezi tinute elegante cu pantofi casual, sa optezi pentru pantofi din piele naturala, care sa sublinieze eleganta stilului vestimentar abordat.  

Orienteaza-te spre modele de pantofi casual cu ornamente 

Exista pe piata numeroase modele de pantofi casual de dama cu cele mai diverse aplicatii, menite sa aduca acel aer chic tinutelor pe care le porti. In timp ce aceste modele de pantofi casual cu ornamente pot completa ideal tinutele chic casual, ofera posibilitatea de a putea fi asociati si cu haine elegante, pentru un look desavarsit. Orienteaza-te spre modele de pantofi casual cu pietre, catarame, funde, franjuri, zale si alte aplicatii care sa-i transforme in aditia perfecta pentru tinutele tale elegante. 

Asorteaza tinutele elegante cu pantofi casual metalici 

Pentru a asorta cu succes o tinuta eleganta cu pantofi casual, iti sugeram sa iei in considerare si varianta unor pantofi casual in nuante metalice. Aceste nuante stralucitoare vor substitui cu succes lipsa tocurilor si vor reusi sa aduca un plus de stil pieselor vestimentare elegante pe care le porti. Desigur, si ocazia va juca un rol important in alegerea tinutei, insa aceste modele de pantofi fara toc sunt o optiune excelenta intr-o serie de ocazii in care doresti sa te simti confortabil si sa fii stilata, toate in acelasi timp. 

Poarta pantofi casual cu barete, in stil vintage

Daca te regasesti in moda anilor 80, trebuie sa stii ca atunci erau extrem de populare modelele de pantofi cu barete, atat in varianta cu toc, cat si in varianta casual. Adu si tu un aer optzecist tinutelor tale elegante si mizeaza pe modele de pantofi casual cu bareta, pentru un aer vintage de exceptie. 

Asorteaza tinutele elegante cu pantofi casual cu platforma 

Trendul pantofilor cu platforma din moda anilor 2000 a luat cu asalt si tendintele momentului, ceea ce nu poate decat sa le bucure pe femeile care doresc sa fie elegante, dar sa pastreze acea doza de confort a tinutelor. Asadar, pantofii casual cu platforma se numara printre cele mai populare alegeri, chiar si atunci cand vine vorba despre asortarea tinutelor elegante. 

Achitioneaza pantofi Oxford pentru tinutele elegante 

Ai nevoie de pantofi casual pentru o tinuta eleganta? Pantofii Oxford de dama din piele pot fi o alegere excelenta pentru a completa piesele vestimentare elegante. Desi aceste modele nu sunt recomandate pentru accesorizarea rochiilor extrem de elegante, exista o multime de tinute elegante care vor merge de minune cu aceste modele de pantofi casual. 

Idei de tinute elegante cu pantofi casual 

Asa cum am promis la inceputul articolului, iti vom oferi si cateva idei de tinute elegante pe care le poti completa cu pantofi casual. Iata propunerile noastre pentru tinute elegante de dama cu o doza de confort imprimata de modelele de pantofi casual! 

Pantofi casual in tinuta eleganta cu rochie 

Una dintre cele mai elegante tinute pe care le poti construi poate sta la baza unei rochii simple elegante, midi si a unei perechi de balerini de dama din piele intr-o paleta cromatica deschisa. Desigur, in sezonul rece poti opta pentru o pereche de dresuri mate si un palton din lana supradimensionat, in asa fel incat sa te simti confortabil, dar extrem de elegant.  

Pantofi casual in tinuta eleganta cu pantaloni 

Combinatia de pantofi casual cu pantaloni eleganti poate fi ea una extrem de reusita. De pilda, poti asocia o pereche de pantaloni intr-o nuanta deschisa, cu un top elegant si cu un blazer delicat, completant tinuta cu o pereche de pantofi casual din piele, delicati si feminini. Balerinii de dama din piele pot fi, si in acest caz, o alegere inspirata. 

Pantofi casual in tinuta eleganta cu fusta 

O fusta midi din satin, peste care sa adaugi o bluza delicata cu detalii fine si un blazer elegant supradimensionat se vor potrivi de minune cu o pereche de pantofi casual din piele intoarsa, simpli sau cu franjuri. La fel de bine se vor potrivi si o pereche de pantofi Oxford, purtati alaturi de o fusta mini din stofa si sosete cu terminatii din dantela, in stil frantuzesc. 

Pantofii casual pot fi integrati cu succes intr-o tinuta eleganta, atata vreme cat vei tine cont de cateva criterii de stil, de ocazie si de modelele de pantofi casual care-ti avantajeaza cel mai bine forma corpului. Tine cont de sfaturile noastre si alege din magazinul online Garkony cele mai chic modele de pantofi casual, perfecte pentru a insoti piese vestimentare elegante din garderoba ta! 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos