Informatii de livrare

Produsele comandate pe site-ul garkony.ro se livreaza numai prin curierat rapid la adresa clientului . Nu lucram cu Posta Romana. Toate preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.

 LIVRARE IN ROMANIA.    Valoarea comenzii este cea din momentul confirmarii telefonice. Taxele de livrare vor fi suportate de catre client. Taxa transport 18 Lei. Toate comenzile care depasesc valoarea de 350  lei beneficiaza de transport gratuit pe teritoriul Romaniei.  Schimbul de colet 20 Lei.

Livrarea coletelor se face cu firma UCargus Curier.

Modalitati de plata :

Numerar (cash) la livrarea produselor. Vei achita contravaloarea comenzii tale in momentul receptionarii produselor direct curierului care iti efectuaza livrarea. Dupa achitarea sumei vei primi chitanta care constituie dovada platii. Incasarea banilor se va face de catre agentul care livreaza produsele.

Plata cu card bancar - prin intermediul companiei specializate în plăți online Mobilpay. Beneficiați de o tranzacție sigură , eficientă, fără costuri suplimentare.

Daca produsul se afla pe stoc va fi livrat in următoarele 24-72  ore.

Pentru produsele la comanda trebuie sa luati in considerare si termenul de executie, livrarea se va face intre 7-10 zile lucratoare.

Daca produsul se afla pe stoc  va fi livrat in urmatoarele 24 de ore in conditiile in care comanda a fost plasata in zilele de luni pana joi, pana in ora 15.30 dupa o confirmare telefonica cu unul din operatorii nostri.

Comenzile plasate dupa ora 15.30 vor fi pregatite si expediate a 2-a zi lucratoare.

Comenzile plasate vineri pana in ora 15.30 vor fi expediate cu livrare luni. Comenzile plasate vineri dupa ora 15.30 vor fi expediate luni cu livrare marti.

Datorita programului firmelor de curierat in week-end nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare..

Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale.

LIVRARE INTERNATIONALA .    Valoarea comenzii este cea din momentul confirmarii telefonice. Taxele de livrare vor fi suportate de catre client.

 Livrarea coletelor se face cu firma DHL International.

Tarife livrare internationala :

  • Austria, Bulgaria, Belgia, Cehia, Croatia, Franta, Germania, Grecia, Monaco, Olanda,Italia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Republica Moldova -20 EUR
  • Bosnia Hertegovina, Cipru, Elvetia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Irlanda,Islanda, Lituania, Macedonia, Malta, Muntenegru, Norvegia, San Marino, Serbia -25 EUR
  • Luxemburg -50 EUR

Plata cu card bancar - prin intermediul companiei specializate în plăți online Mobilpay. Beneficiați de o tranzacție sigură , eficientă, fără costuri suplimentare.

Daca produsul se afla pe stoc  va fi livrat in urmatoarele 24 de ore in conditiile in care comanda a fost plasata in zilele de luni pana joi, pana in ora 15.30 dupa o confirmare telefonica cu unul din operatorii nostri. Comenzile plasate dupa ora 15.30 vor fi pregatite si expediate a 2-a zi lucratoare. Comenzile plasate vineri pana in ora 15.30 vor fi expediate cu livrare luni. Comenzile plasate vineri dupa ora 15.30 vor fi expediate luni cu livrare marti.

Pentru produsele la comanda trebuie sa luati in considerare si termenul de executie, livrarea se va face intre 7-10 zile lucratoare.

Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 15.30 vor fi procesate saptamana viitoare, luni dimineata.
Datorita programului firmelor de curierat in week-end nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare..

GARKONY STUDIO nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. 
Atentie: In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale.

Factura ce insoteste produsele tine loc de contract de vanzare - cumparare, conform legislatiei romane, si semnarea documentelor insotitoare (factura, awb curier) confirma acceptarea produselor de catre client. Daca in acest termen nu se semnaleaza nimic catre SC GARKONY STUDIO SRL, coletul se considera acceptat de catre client. Momentul incheierii contractului este considerat momentul livrarii produselor, semnatura clientului pe documentele de livrare confirmand acceptarea produselor ca si corespunzatoare si conforme cu comanda efectuata.

 
  Produsul a fost adaugat in cos