Informatii de livrare

Produsele comandate pe site-ul garkony.ro se livreaza prin curierat rapid la adresa clientului .  
 Valoarea comenzii este cea din momentul confirmarii telefonice. Cost transport este diferit in functie de valoare comenzii. Livrare prin curier rapid.
-18 LEI Comanda cu valoarea mai mica de 500 Lei

-15 LEI  Livrare la Easybox .Comanda cu valoarea mai mica de 500 Lei

-GRATUIT  Comanda cu valoarea mai mare de 500 Lei
Livrarea coletelor se face cu firma Cargus Curier.
Modalitati de plata :
-In sistem ramburs.  Vei plati contravaloarea comenzii in momentul receptionarii coletului de la cuurier.
-Plata cu card bancar - prin intermediul companiei specializate în plăți online Mobilpay. Beneficiați de o tranzacție sigură , eficientă, fără costuri suplimentare.
-Prin banca. Se efectuiaza in avans. Noi emitem factura iar clientul o poate plati  prin depunerea banilor la ghiseul unei banci.
Daca produsul se afla pe stoc va fi livrat in următoarele 24-72  ore.
Pentru produsele la comanda trebuie sa luati in considerare si termenul de executie, livrarea se va face intre 7-10 zile lucratoare.
Daca produsul se afla pe stoc  va fi livrat in urmatoarele 24 de ore in conditiile in care comanda a fost plasata in zilele de luni pana joi, pana in ora 15.30 dupa o confirmare telefonica cu unul din operatorii nostri.
Comenzile plasate dupa ora 15.30 vor fi pregatite si expediate a 2-a zi lucratoare.
Comenzile plasate vineri pana in ora 15.30 vor fi expediate cu livrare luni. Comenzile plasate vineri dupa ora 15.30 vor fi expediate luni cu livrare marti.
Datorita programului firmelor de curierat in week-end nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare..
Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale..
GARKONY STUDIO nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. 
Atentie: In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.
La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale.
Factura ce insoteste produsele tine loc de contract de vanzare - cumparare, conform legislatiei romane, si semnarea documentelor insotitoare (factura, awb curier) confirma acceptarea produselor de catre client. Daca in acest termen nu se semnaleaza nimic catre SC GARKONY SHOP SRL, coletul se considera acceptat de catre client. Momentul incheierii contractului este considerat momentul livrarii produselor, semnatura clientului pe documentele de livrare confirmand acceptarea produselor ca si corespunzatoare si conforme cu comanda efectuata.
 
  Produsul a fost adaugat in cos