-10% Cod reducere : SPRING

Despre noi

Garkony Studio este brandul care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarei femei accesoriile cele mai fashion pentru toate gusturile in materie de incaltaminte. Credem in perechea de incaltaminte special conceputa si proiectata pana la ce mai mic detaliu estetic si functional, care sa va ofere o experienta unica alaturi de principalele valori pe care le promovam : Creativitate, Unicitate si nu in ultimul rand Confort.

Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si complexe solicitari din domeniul proiectarii si designului de incaltaminte. Este un lucru cert ca incaltamintea indica statutul tau social, dar si bunul-gust.

Investind in imaginea ta, investesti in tine. Moda este profesia si pasiunea noatra, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarei prezente feminine care ne trece pragul. In beneficiul dumneavoastra, aducem experienta vasta de peste 10 ani de activitate a designerului Eugeniu Garconiţa, ce implica cunoastere continua, intelegere si descoperire a noilor tendinte din domeniul incaltamintei.Toate acestea aducand la creearea brandului Garkony Studio.

Despre artistul Eugeniu Garconiţa

Incepand cu anul 1999 a lucrat ca designer de incaltaminte pentru diverse firme Romanesti.

Debutul l-a facut in cadrul firmei Comart S.C.M., dupa care a fost angajat de firma Modeti, unde a avut posibilitatea sa-si perfectioneze cunostintele tehnice, iar in scurt timp a urmat o ascensiune rapida fiind angajat ca inginer-designer la firma Musette, lucru care si-a pus amprenta pe viitoarea lui cariera.

Eugeniu Garkonitza a participat la diverse concursuri internationale de specialitate:

  • Concursul international “ Lapiz de Oro “ Spania –Design Incaltaminte 2000
  • Concursul International “Un talento per la scarpa” tematica “At Cleopatra`s feet”Italia, editia a 4-a 2003-2004
  • Premiant al Concursului International “Un talento per la scarpa”tematica “At the Great Ball with Cinderella”Italia, San Mauro Pascoli, editia a 5-a 2004-2005, unde a fost remarcat de juriul format din reprezentanti de la Casadei, Pollini, Sergio Rossi, Vicini, Scoala Cercal.

Magazinul online www.garkony-shop.ro

Am deschis magazinul online www.garkony-shop.ro din dorinta de a fi cat mai aproape de clientele noastre si de a le oferi ocazia de a face shopping cu stil la doar un click distanta. Asa cum stiti si cum v am obisnuit va oferim o gama variata de modele de incaltaminte de dama din piele naturala de cea mai buna calitate si finisaje impecabile.

Ne adresam femeilor elegante, sofisticate si constiente de statutul si atuurile lor, care isi doresc sa arate si sa se simta bine in propria piele. Femeile au nevoie de siguranta, de siguranta de sine mai ales. Asadar, o femeie careia ii place ce vede in oglinda este o femeie cu un pas mai aproape de siguranta interioara. Fii libera sa te bucuri de tine si de viata! Lasa-te condusa in lumea bunului gust si intr-o atmosfera de rafinament si eleganta!

Echipa Garkony Studio

  Produsul a fost adaugat in cos