Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII
Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de plasarea unei comenzi pe acest site. Daca sunt necesare informatii suplimentare va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa pantofilamoda.ro
Utilizarea sit-ului  incluzind vizitarea, navigarea, cumpararea produselor de pe sit-ul www.garkony.ro , presupune aceptarea totala si de fiecare data a termenilor si conditiilor sub care sunt  comercializate  aceste produse si servicii.
Termenii si Conditiile de pe acest sit pot fi modificate in orice mament de catre Vanzator fara o notificare in prealabil a Cumparatorului. Clientul are aces tot timpul la Termenii si Conditiile de pe site si este obligat sa le citeasca de fiecare data cand acceseaza sit-ul www pantofilamoda.ro
1. DEFINITII
Client, cumparator - persoana fizica care viziteaza sit-ul www.garkony .ro  si lanseaza o comanda.
Vanzator - SC GARKONY SHOP S.R.L. cu sediul in Bucurest sector2, Strada Sachelarie Visarion, nr 18, birou.6, bl.118B, etaj 5, sc. A. inregistrat la Registrul Comertului cu J40/6389/2023, CUI: 47927969
Produs-orice serviciu sau produs mentionat in comanda care urmeaza sa fie  furnizat de catre Vanzator Cumparatorului.
Comanda - un document electronic care intervine  ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul se obliga sa livreze produsele, iar Clientul este de acort sa primeasca produsul si sa efectueze plata conform detaliilor stabilite inainte de livrare.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele/ Serviciile, iar Cumparatorul este de acord sa le achitioneze, sa le primeasca si sa plateasca contravaloarea lor.
2. DREPTUL DE PROPRIETATE
Sit-ul www.garkony.ro este detinut si operat  de catre SC GARKONY SHOP SRL.  Utilizarea elementelor de continut din site (informatii brand, produse sau fotografii) fara acordul prealabil al GARKONY SHOP SRL sau intr-un scop care dauneaza intereselor sau imaginii companiei  se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Toate drepturile de autor asupra site-ului prezent la adresa  vanzari@pantofilamoda.ro, inclusiv continutul original, design-ul acestuia si bazele de date, sunt protejate de legea romana privind drepturile de autor si drepturile conexe si apartin in intregime GARKONY SHOP SRL. Pentru orice probleme legate de drepturile de autor prinvind continutul www.pantofilamoda.ro, ne puteti trimite o comunicare la adresa de mail vanzari@pantofilamoda.ro sau la numarul 
Din 25 mai 2018 a intrat in vigoare legislatia privind protectia datelor personale in Europa, odată cu intrarea in vigoare a Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale (GDPR).
3. PRODUSE SI PRETURI
Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site. Fotografiile produselor sunt realizate in conditii de studio foto dar pot exista situatii cand, in functie de setarile de culoare ale monitorului dumneavoastra, exista diferente intre culorile afisate de monitorul dumneavoastra si culorile produsului in realitate. GARKONY SHOP nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa.
Toate preturile inclusiv cele de transport afisate pe site sunt preturi finale pe care clientul o sa le plateasca la finalizarea comenzii..   In momentul finalizarii comenzii veti sti exact pretul pe care trebuie sa-l platiti inclusiv cel de tranport.

Periodic magazinul nostru va relaiza promotii si reduceri la produsele de pe site. Aspect care va fi comunicat destul de explicit atat pe site cat si pe facturile emise.

De asemenea ne rezervam dreptul de a schimba oricand, fara un anunt in prealabil a clientului pretul afisat pe site , fara o modificare a comenzilor  deja confirmate.

Cost transport este diferit in functie de valoare comenzii. Livrare prin curier rapid.

-18 LEI Comanda cu valoarea mai mica de 500 Lei

-GRATUIT  Comanda cu valoarea mai mare de 500 Lei

4. INFORMATII DE LIVRARE
Produsele comandate pe site-ul garkony.ro se livreaza prin curierat rapid la adresa clientului .  
 Valoarea comenzii este cea din momentul confirmarii telefonice. Cost transport este diferit in functie de valoare comenzii. Livrare prin curier rapid.
-18 LEI Comanda cu valoarea mai mica de 500 Lei

 

-15 LEI  Livrare la Easybox .Comanda cu valoarea mai mica de 500 Lei

 

-GRATUIT  Comanda cu valoarea mai mare de 500 Lei
Livrarea coletelor se face cu firma Cargus Curier.
Modalitati de plata :
-In sistem ramburs.  Vei plati contravaloarea comenzii in momentul receptionarii coletului de la cuurier.
-Plata cu card bancar - prin intermediul companiei specializate în plăți online Mobilpay. Beneficiați de o tranzacție sigură , eficientă, fără costuri suplimentare.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stocheazădatele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

 

-Prin banca. Se efectuiaza in avans. Noi emitem factura iar clientul o poate plati  prin depunerea banilor la ghiseul unei banci.
Daca produsul se afla pe stoc va fi livrat in următoarele 24-72  ore.
Daca produsul se afla pe stoc  va fi livrat in urmatoarele 24 de ore in conditiile in care comanda a fost plasata in zilele de luni pana joi, pana in ora 15.30 dupa o confirmare telefonica cu unul din operatorii nostri.
Comenzile plasate dupa ora 15.30 vor fi pregatite si expediate a 2-a zi lucratoare.
Comenzile plasate vineri pana in ora 15.30 vor fi expediate cu livrare luni. Comenzile plasate vineri dupa ora 15.30 vor fi expediate luni cu livrare marti.
Datorita programului firmelor de curierat in week-end nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare..
Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale..
GARKONY SHOP nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. 
Atentie: In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.
La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale.
Factura ce insoteste produsele tine loc de contract de vanzare - cumparare, conform legislatiei romane, si semnarea documentelor insotitoare (factura, awb curier) confirma acceptarea produselor de catre client. Daca in acest termen nu se semnaleaza nimic catre SC GARKONY SHOP SRL, coletul se considera acceptat de catre client. Momentul incheierii contractului este considerat momentul livrarii produselor, semnatura clientului pe documentele de livrare confirmand acceptarea produselor ca si corespunzatoare si conforme cu comanda efectuata.
5. RETURNAREA PRODUSELOR
Daca, din orice motiv, dupa ce ati receptionat comanda, nu sunteti multumita de produsele primite, le puteti returna fara probleme. Dreptul de retur este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice. Este necesar doar sa ne anuntati de intentia dumeavoastra pe email (vanzari@garkony-shop.ro). Singurul motiv pentru care nu acceptam returnarea produselor este daca acesta prezinta defecte produse de catre dvs.

Potrivit legislatiei in vigoare (Ordonanta de urgenta 34/2014), privind produsele achizitionate la distanta, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului, sa ne anuntati despre intentia de a returna produsele.

Pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite clientilor nostri va vom fi recunoscatori daca ne veti spune motivele returnarii. Va multumim!

De asemenea, atunci cand ne veti anunta despre intentia dumneavoastra de a face retur trebuie sa specificati si modalitatea de compensare, alegand dintre:
1. inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc.
2. primirea contravalorii produsului returnat.
1. Daca alegeti prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:
  • daca produsul ales de dumneavoastra este mai ieftin, atunci noi va vom returna diferenta in contul dumneavoastra bancar.
  • daca produsul ales de dumneavoastra este mai scump, atunci veti plati diferenta ca la orice alta comanda, la primirea coletului, sau, in avans, prin transfer bancar.
  • pentru schimbul de produse se percepe o taxa de transport de 20 lei.
2. In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunicati pe email contul dumneavoastra bancar ( si anume: codul IBAN, de 24 de caractere, alaturi de titularul cardului ).
Returnarea banilor care reprezinta contravaloarea produsului returnat catre noi se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise catre noi in sistem ramburs, nu se primesc. Termenul legal este de 14 zile calendaristice de la primirea returului dv. Taxa de transport nu se restituie.
Conditii pentru returnarea produselor:
  • sa ne instiintati prin email, in termen de 14 zile calendaristice, de intentia dumneavoastra de a returna unul sau mai multe produse.
  • pentru a trimite produsul înapoi către noi, NU trimiteţi cu POSTA ROMANA. Trimiteţi cu Fan Curier, Cargus, etc!
  • produsul sa nu prezinte semne de purtare, semne de uzura sau consum.
  • in momentul predarii catre firma de transport, produsul trebuie impachetat corespunzator, cel putin intr-o cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incat sa nu prezinte urme de deteriorare legate de impachetare.
  • ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre dumneavoastra orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.
Nota: Va recomandam sa probati pantofii pe o suprafata moale: covor/ mocheta, etc, pentru a preveni deteriorarea produsului, in cazul in care doriti sa il returnati.

Garkony Shop SRL isi rezerva dreptul de a refuza retururile care se incadreaza in aceasta politica de returnare.
Exceptie fac doar cazurile in care produsele au defect de fabricatie.
Costuri de returnare
Taxele de expeditie ale returului vor fi suportate de catre client. Exceptie fac doar cazurile in care produsele au defect de fabricatie - in acest caz taxele de expediere vor fi suportate de Garkony Shop SRL
Adresa pentru returnarea produselor este:
GARKONY SHOP SRL, Sos. Iancului nr. 46, sector 2, Bucuresti
Va rugam sa folositi doar adresa de mai sus si nu adresa sediului social.
Pentru orice alte detalii sau informatii, nu ezitati sa ne contactati. Va raspundem cu cea mai mare placere.
GARKONY SHOP SRL isi rezerva dreptul de a anula comenzile deja plasate sau in curs de livrare in situatiile urmatoare:
- clientul amana de 2 ori livrarea coletului;
- clientul refuza de 2 ori preluarea coletului de la reprezentantul firmei de curierat;
- clientul anuleaza si re-confirma comenzile plasate
Garantii produse
GARKONY SHOP iti ofera certificat de garantie valabil 30 de zile de la achizitionarea produsului. Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie sa fie prezentat cu tot ceea ce l-a insotit, certificatul de garantie si copie dupa factura fiscala. Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere. In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi echipei magazinului online pe adresa vanzari@garkony.ro. Pastreaza factura pentru a face dovada cumpararii produsului si talonul de garantie.
Modalitati de asigurare a garantiei:
• reparare produsului
• inlocuirea produsului daca acesta nu se poate repara.
• reducere de pret in functie de natura deficientelor calitative
Termenul de solutionare a unei garantii este de 15 zile calendaristice.
Conditii in care garantia produsului devine inaplicabila sau nula.
-Deteriorari ale produssului cauzate voluntar sau involuntar prin loviri, socuri mecanice, zgaraituri, agatari, defecte cauzate de animale de companie.
-Intretinere defectuoasa. Curatarea folosirea de produse sau metode neadecvate.
-Interventii, modificari , reparatii , vopsiri  efectuate de persoane neautorizate.
-Defecte ale produsului datorita transportului, manipularii, depozitarii neadecvate (temperatura, umiditate). Decolorarea produsului datorita expunerii la soare.
-Deteriorari ale produslui in urma unor calamitati ( inundatii, incendii, etc. )
Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea la newsletterul Garkony.ro este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand  instructiunile din subsolul fiecarui email. 
6. CONFIDENTIALITATE
GARKONY SHOP garanteaza confidentialitatea datelor clientilor. Aceste date, oferite la crearea contului online, vor fi folosite in scopul pentru care au fost cerute (comercializarea de produse) si pentru promovarea promotiilor, evenimentelor, beneficiilor si noutatilor GARKONY SHOP
Iti recomandam sa ai grija de datele de logare la contul tau si sa nu le divulgi nimanui. GARKONY SHOP nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care o alta persoana intra in posesia parolei tale si iti acceseaza contul in mod neautorizat sau daca datele cu caracter personal sunt modificate sau furate de persoane neautorizate. Pe site-ul www.garkony.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea care il detine nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Accesul neautorizat in cadrul site-ului, asupra continutului, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerat frauda; deasemenea site-ul nu poate fi exploatat cu alte scopuri si nu poate fi copiat partial sau total, in caz contrar aceasta actiune va fi cercetata ca atare de autoritatile competente.
Pentru o intelegere cat mai buna a tuturor acestor clause si detalii, va rugam cititi si Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Dispozitii finale
Un potential conflict intre GARKONY SHOP si un cumparator va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca nu va fi posibil, atunci pentru solutionarea conflictului se vor avea in vedere prevederile legale si instantele romanesti.
Pentru a contacta magazinul online GARKONY.RO, ne gasesti la:
 0799723197 si pe adresa de email vanzari@garkony.ro
  Produsul a fost adaugat in cos