Încălțăminte de calitate: importanța purtării ei pentru picioarele noastre

Ne poartă pretutindeni, ne permit să mergem oriunde vrem și sunt una din părțile corpului nostru care funcționează cel mai mult în fiecare zi. Cu toate acestea, acordăm mult prea puțină atenție picioarelor noastre. Pentru a fi sănătoase trebuie să le îngrijim permanent.

Atunci când alegem încălțămintea, ne gândim, de obicei, la estetică și design, lăsând deoparte faptul că picioarele noastre necesită îngrijire și atenție pentru a fi în stare bună, mai ales când avem picioare delicate.

Purtarea unor pantofi confortabili este esențială pentru a realiza acest lucru. Astfel reducem posibilitatea de a suferi leziuni și sau de a ne simți inconfortabil în timp ce mergem pe jos în fiecare zi.

Așadar, încălțămintea de calitate este esențială pentru sănătatea picioarelor noastre. Pantofii, în afară de a fi un accesoriu legat de modă, ar trebui să ofere confort și comoditate. Mărcile de pantofi de damă din piele, de calitate, precum Garkony, ne oferă acea calitate de care avem nevoie pentru a merge confortabil. Este inevitabil ca privirea să nu fugă la estetica unui pantof și de multe ori ne uităm doar la design, dar credeți că acest lucru este cel mai important? Ne gândim doar la modă, desigur, dar gândindu-ne la sănătate, ar trebui să ne uităm și la forma pantofului, la materialele din care sunt fabricați etc.

În prezent, există pe piață pantofi din materiale sintetice, din materiale plastice, de proastă calitate, fabricați în China, iar aceștia ne afectează sănătatea. Acești pantofi ne vor roade sau ne vor provoca probleme grave la nivelul tălpilor, gleznelor, șoldurilor sau spatelui pe termen lung. Să nu mai vorbim cât de dăunătoare sunt pentru copiii care se află în plină dezvoltare și formare a articulațiilor picioarelor.

Nepurtarea unor pantofi, balerini sau cizme de calitate ne poate afecta picioarele și ne poate determina să folosim branțuri cu gel.

Cum ar trebui să fie pantofii de calitate?

Există multe mărci de pantofi din piele naturală, care ne oferă produse de cea mai bună calitate, cu care putem merge foarte comod și care nu ne afectează sănătatea picioarelor. Dar contează foarte mult ca pantofii pe care ni-i alegem să fie cei potriviți.

– Alegerea dimensiunii corecte. În loc să alegem pantofii în funcție de număr, ar trebui să-i alegem în funcție de dimensiunea potrivită pentru picioarele noastre. Pantoful ales trebuie să ne susțină piciorul și să nu ne strângă la degete.

– Modelul adecvat. Picioarele nu sunt la fel, nici pantofii. Trebuie să alegem pantofii potriviți la lățimea și forma piciorului.

– Susținere mare. Trebuie să evităm toate tipurile de încălțăminte „flip” care nu ne susțin piciorul.

– Piele de calitate. Într-o pereche de pantofi din piele de cea mai bună calitate nu vom transpira. În plus, ne vom simți și foarte confortabil într-o astfel de pereche de pantofi. Acest lucru va împiedica, de asemenea, apariția mirosului urât, transpirației excesive, umidității și ciupercilor îngrozitoare.

-Ștaif. Orice pereche de pantofi din piele ar trebui să aibă ștaiful tare, pentru a oferi stabilitate și susținere bună piciorului.

– Talpa din cauciuc. Talpa din cauciuc este mai flexibilă, astfel încât pantofii sunt mai confortabili atunci când mergem pe jos. Pantofii cu talpă lată oferă armortizare mai mare și confort metatarsian.

– Înălțimea tocului adecvată. Utilizarea și înălțimea tocurilor depind foarte mult de fiecare femeie, deși cel mai indicat este unul de aproximativ cinci centimetri pentru a favoriza sănătatea picioarelor și a spatelui.

Toți acești factori sunt cei de care trebuie să ținem cont atunci când dorim să ne cumpărăm o pereche de pantofi eleganți, pantofi office, pantofi sport casual, pantofi oxford, pantofi peep toe etc. Este indicat să evităm achiziționarea de pantofi ieftini, din materiale sintetice, de calitate proastă. Dacă vom ține cont de ei vom evita problemele grave de sănătate. De asemenea, datorită mărcilor de pantofi de calitate, vom purta pantofi cu stil, foarte confortabili, respectând ultimele tendințe.

În fiecare zi merită să ne răsfățăm și să ne îngrijim picioarele și sănătatea cu ajutorul unor pantofi de calitate, fiindcă avem și de unde să-i achiziționăm. În magazinul nostru garkony-shop.ro, găsim pantofi din piele de cea mai bună calitate, cu stil și potrivit ultimelor tendințe. Și nu doar pantofi, ci și ghete damă, balerini piele, cizme piele, botine piele etc.

Acum, avem posibilitatea să fim adevărate fashioniste datorită produselor Garkony, realizate cu materiale aduse din Italia. Purtând încălțăminte marca Garkony vom înțelege în sfârșit de ce încălțămintea de calitate este importantă pentru picioarele de noastre.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos