Pantofii eleganți și sandalele elegante, vedete în seara de Revelion

Într-o clipă, închizând și deschizând ochii ajungem la sfârșit de an. Vine perioada de întâlniri cu prietenii, de reuniuni cu familia, urmează întocmirea listelor de dorințe și, desigur, seara de Anul Nou. Atunci ne vine în minte o întrebare cheie: „Ce purtăm la petrecerea de Revelion?”

Pentru o femeie, Anul Nou reprezintă momentul perfect al anului pentru a-și schimba stilul și a ieși puțin din tipar. În această perioadă se gândește la o mie de lucruri și este dificil să se gândească și la pantofii ideali pentru ținuta din seara de Revelion.

Dacă ținuta pentru seara de Revelion este deja pregătită, dar vă lipsesc pantofii sau o pereche salndale elegante, iată câteva sfaturi utile despre pantofii ideali pentru petrecerea de la sfârșit de an.

Pantofii bine aleși și de calitate pot pune în valoare orice ținută. De aceea, vrem să vă dăm câteva sfaturi despre pantofii ideali pentru ținuta din seara de Revelion.

Nu este nimic mai potrivit pentru o ținută de seară decât o pereche de pantofi eleganți sau sandale, cu tocul înalt. Pentru o seară specială ca cea de Revelion pantofii cu toc înalt trebuie neaparat trecuți pe lista de cumpărături.

Brandul Garkony pune la dispoziția femeilor cu stil, o gama variată de pantofi eleganți, sandale elegante, pantofi de ocazie. Din colecția Garkony fac parte pantofi de ocazie din piele lăcuită, pantofi din piele întoarsă, pantofi din catifea, cu detalii glitter pe toc, cu detalii cu flori în partea laterală a pantofului etc.

Din cauza gamei variate de modele, alegerea nu este ușoară, dar veți găsi cu siguranță pantofii potriviți.

Atunci când vă gândiți la achiziționarea unei perechi de pantofi pentru seara de Revelion, trebuie să luați în calcul în primul rând confortul. Revelionul este o petrecere care durează de obicei toată noaptea. Este noaptea în care vă veți distra și veți dansa mult. Din acest motiv, trebuie să optați pentru o pereche de pantofi comozi.

În colecția Garkony se găsesc doar pantofi creați pentru a oferi un plus de comoditate. Așadar, fie că veți alege o pereche de pantofi cu toc înalt, fie că veți alege alege o pereche de pantofi cu toc jos, vă veți simți confortabil.

Pantofi ideali pentru o rochie lungă

Dacă ținuta pentru seara de Revelion este formată dintr-o rochie de catifea lungă până jos, de culoare nude, o foarte bună opțiune pentru voi poate fi perechea de pantofi stiletto Trend Red Lady sau o pereche de sandale de ocazie din catifea roșie Scarlet.

Pantofii eleganți Trend, confecționați manual din piele naturală în interior și în exterior din catifea roșie, au tocul îmbrăcat în piele și înălțimea de 10 cm. Pentru a vă simți cât mai comod, pantofii au un branț prevăzut cu un buret special care oferă un plus de comoditate. De asemenea, rețineți că dacă veți purta pantofi cu tocul înalt, veți reuși să nu călcați pe rochie.

Pantofi ideali în funcție de culoarea ținutei de seară pentru Revelion

Pentru a alege cei mai potriviți pantofi trebuie să țineți cont și de culoarea rochiei. Pantofii și rochia nu trebuie neaparat să fie de aceeași culoare. Important este ca aceste două elemente să se combine perfect, astfel încât rezultatul să fie o ținută elegantă.

Rochiile albe se potrivesc foarte bine cu pantofi din piele naturală nude. Datorită culorii pantofilor, rochia va atrage toate privirile.

Dacă vreți să dați dovadă de eleganță, este indicat să accesorizați rochia albă cu o pereche de pantofi sau sandale elegante argintii sau aurii. Această combinație este una foarte chic, care va da ținutei luminozitate și în același seriozitate.

Pantofii Trend din piele naturală argintie sunt o opțiune ideală pentru o ținută albă. Acești pantofi cu reflexii argintii sunt confecționați manual. Au tocul îmbrăcat în piele, cu înălțimea de 10 cm.

Datorită branțului cu buret special cu care sunt prevăzuți, în ciuda tocului de 10 cm, pantofii sunt foarte comozi.

Dacă rochia de seară este roșie o puteți combina cu o pereche de pantofi stiletto Trend din piele întoarsă neagră cu glitterEste una din cele mai clasice opțiuni. Acești pantofi sunt confecționați din piele naturală interior și exterior. Au tocul îmbrăcat în glitter, cu înălțime de 10 cm. Sunt foarte comozi, așa că veți putea să dansați toată noaptea.

După cum puteți observa, există pantofi ideali pentru ținuta de seară de Revelion. Garkony i-a creat cu gândul la femeile cu stil care vor să fie unice, mai ales în noaptea dintre ani.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos