Gentuta trendy

Stilul sportiv si usor nonconformist marcheaza ultima suta de metri a acestui an in materie de accesorii vestimentare, gentutele si ghiozdanelele cu fermoare si bumbi fiind protagonistele momentului.

Paleta coloristica prezinta o varietate larga, dar accentul se pune pe nuantele electrizante, cu personalitate, care semnaleaza prezenta si lanseaza un mesaj fara loc de interpretare: „stiu ce vreau si sunt gata sa ma avant in aventura vietii”.

Desigur, nu este pentru prima data in istorie cand moda imprumuta valente rock, dar de data aceasta, colectia de genti realizate in atelierele Garkony, se distinge prin faptul ca bumbii si fermoarele sunt aplicate pe suporturi pline de originalitate, realizate cu maiestrie si o mare atentie la detaliile ce tin de finisaje.

Cusaturile aplicate materialelor din care sunt confectionate gentutele si rucsaceii adorabili, prezinta o caracteristica unica si coerenta, ce garanteaza rezistenta sporita produsului final, adaugandu-i totodata un plus de farmec, in tovarasia elementelor metalice decorative.

Cataramele, capsele, lantisoarele si elementele de legatura de tip carabiniera, precum si intariturile metalice aplicate marginilor anumitor modele de gentute nu fac decat sa intareasca valabilitatea  acestui concept potrivit caruia sfarsitul de an impune un new-entry in garderoba noastra, pe cat de sic pe atat de util.

Auriul si argintiul alterneaza in design, oferind o dubla adaptabilitate cromatica, iar franjurii sau ciucurii adauga la randul lor condimentul hippie-strengaresc, in masura sa ne stimuleze buna dispozitie si atitudinea pozitiva in mai orice conjunctura.

Iata asadar un mod interesant de a ni se aminti ca feminitatea si stilul sportiv, presarat cu accesorii rock, fac casa buna atunci cand se impletesc armonios pentru a construi o imagine atragatoare, fara sa ne impinga pe panta alunecoasa a lipsei de bun gust.

Gentutele si rucsacurile regasite in cosul cu surprize de la Garkony, ne ofera asadar prilejul de a ne distinge gratie unui excelent accesoriu, dobandind acea nota de eleganta si rafinament, atat de binevenita chiar si in ocaziile ce nu impun o eticheta pretentioasa.

Sa trecem deci in agenduta noastra, la capitolul must-have, si o gentuta  plina de muzica, bumbi, fermoare si rock-end-roll, menita sa incalzeasca sezonul rece al acestui sfarsit de an.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos