Genti potrivite pentru rochia de Revelion

Gențile sunt accesoriul perfect pentru orice ținută. Nu există o ținută perfectă fără accesoriul potrivit. Această maximă este și mai importantă în cazul ținutelor de petrecere. Pentru petrecerea de Revelion, de exemplu, unul din accesoriile esențiale este geanta. Aceasta poate transforma o ținută simplă într-una cuceritoare.

Atunci când vorbim despre un eveniment festiv, trebuie să renunțați la gențile shopper, de tip tote sau orice alt tip de geantă mare. Prin urmare, caracteristica fundamentală a oricărei genți de ocazie este dimensiunea mică care va da ținutei un plus de eleganță. În plus, la acest tip de eveniment nu veți fi nevoite să luați cu voi prea multe lucruri.

În geanta de ocazie vă încape mobilul, un pachet de șervețele și un produs de machiaj. Datorită tuturor propunerilor din partea designerilor, există diferite tipuri de genți de ocazie. Unele dintre cele mai frecvente sunt clutch-ul bijuterie, plicul, bageta, clutch-ul cu mâner.

În colecția Garkony veți găsi o serie de plicuri și genți create cu scopul de a se asorta cu o ținută elegantă precum este cea de Revelion.

Cum la majoritatea petrecerilor care au loc noaptea, cea mai bună opțiune este rochia lungă, trebuie să țineți cont că în acest caz cel mai bine este să folosiți accesorii discrete, fiindcă există riscul de a încărca ținuta.

Așadar, dacă v-ați ales o rochie albastru închis, pentru a da dovadă de eleganță, optați pentru niște bijuterii argintii și un clutch argintiu sau un plic elegant din piele naturală argintie Irenne. Acest plic elegant este prevăzut cu lanț și este confecționat din piele naturală în exterior, iar în interior din piele și material textil. Plicul prezintă un compartiment închis cu capac și capsă magnetică. Mânerul de lanț este prins de cele două inele din interiorul capacului.

Dacă rochia de Revelion este de culoarea somonului, vă puteți juca cu două culori diferite de accesorii, adică negru și auriu. Vă puteți pune un colier cu pietre negre și aurii și puteți opta pentru o geantă neagră, pantofi și brățară aurii. Sau puteți opta pentru o geantă auriu cu negru, pantofi stiletto negri și brățară aurie.

Geanta neagră o poți alege din colecția Garkony. Acolo găsiți un plic negru care poate fi o bună opțiune pentru rochia voastră. De asemenea, acest plic negru îl puteți accesoriza și la o rochie albă, roșie, gri, violet, aurie sau verde.

Este vorba despre plicul elegant din piele întoarsă neagră Bella. Acesta este confecționat din piele naturală în exterior, iar în interior din piele și material textil. Este prevăzut cu compartiment închis cu capac și capsă magnetică. De asemenea, are și lanț, iar mânerul lanțului este prins de cele două inele din interiorul capacului.

 

Rochia de Revelion este de culoare neagră? Perfect. O puteți accesoriza cu o geantă Luiza în culori metalizate. Puteți opta pentru o bagetă, un clutch sau un plic argintiu, roșu, auriu, galben, bleu etc.

Așa că, plicul de seară din lac roșu Verso poate fi o opțiune excelentă. De asemenea, puteți alege plicul elegant din piele întoarsă roșie Bella.

Ponturi despre cum să purtați plicurile marca Garkony

Dacă nu sunteți experte în arta de a purta genți de seară în mod natural și nu știți cum să le alegeți sau să le combinați, iată cinci sfaturi de bază pentru a le putea purta cu eleganță și mult stil.

Una dintre cele mai frecvente modalități de a purta o geantă de mână este prin luarea genții de dedesubt și relaxarea brațului sau plasarea acestuia la nouăzeci de grade. Gențile plic pot fi ținute doar de unul dintre colțuri. Această opțiune oferă mai mult dinamism și este perfectă pentru genți „plic”.

  1. Purtarea genții și a pantofilor asortați este o regulă pe care o puteți încălca. De fapt, aceste două accesorii trebuie să contrasteze unele cu altele.
  2. Ar trebui să evitați să le umpleți cu diferite lucruri inutile. Gențile plic sunt accesorii foarte plate și arată foarte rău umflate. Puneți în geantă doar lucruri esențiale.
  3. Alegeți gențile în funcție de specificul evenimentului. Pentru petrecerea de Revelion optați pentru plicuri din lac, din piele naturală argintie sau aurie, cu paiete, cu pietre etc. Plicurile pentru rochia de Revelion trebuie să fie speciale.
  4. Dacă nu vă place să țineți plicul în mână, alegeți modele prevăzute cu lanț și mâner scurt. Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să vă simțiți inconfortabil, deoarece acest lucru va distruge ținuta.

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos