Ai dureri de picioare la birou? Alege cea mai comodă încălțăminte office de la Garkony

Zilele lungi petrecute la birou pot fi obositoare pentru picioarele tale, în special dacă porți încălțăminte cu toc înalt. Chiar dacă trebuie să adopți un stil vestimentar formal sau business-casual, alegerea pantofilor potriviți te poate ajuta să te simți cât mai confortabil pe tot parcursul zilei. Iată câteva recomandări practice de încălțăminte ce îmbină confortul cu stilul office!

Pantofi clasici cu toc gros

Pentru accesorizarea ținutelor formale sau elegante, pantofii office de damă cu toc gros pot fi varianta perfectă. Tocurile late cu o înălțime mică sau medie sunt comode și ușor de purtat, iar o silueta clasică de pantof poate fi integrată cu ușurință într-o varietate de ținute.

 

Dacă ai nevoie de ceva mai multă susținere, pantofii cu toc gros care au o baretă în jurul gleznei sau deasupra piciorului sunt o variantă practică și avantajoasă. De asemenea, materialele calitative, precum pielea naturală, te ajută să te bucuri de un confort sporit și asigură o ventilare bună a piciorului.

Pantofi Oxford

Încălțămintea în stil Oxford este printre cele mai potrivite opțiuni, atunci când vine vorba de pantofi comozi pentru ținute office. Datorită construcției practice, cu talpă joasă, dar și a siluetei clasice și elegante, pantofii Oxford sunt ușor de integrat în ținutele pentru birou.

 

Îi poți asocia atât cu pantaloni eleganți de stofă, în ținute formale, cât și cu rochii până la genunchi sau chiar blugi, atunci când abordezi un stil smart-casual. 

 

O altă variantă potrivită, similară cu pantofii Oxford, este încălțămintea brogue. Această se diferențiază de pantofii Oxford în stil clasic prin perforațiile decorative din partea superioară. Pantofii brogue din piele pot conferi outfitului tău o notă ușor mai feminină și sunt la fel de versatili și comozi ca cei Oxford.

Balerini

Dacă poți aborda un stil vestimentar ceva mai lejer la birou și vrei să îți pui în valoare feminitatea, balerinii te ajută să construiești ținute șic.

Ai la îndemână atât siluete clasice, cu vârful rotunjit, cât și variante cu linii bine definite, vârf ascuțit, sau chiar elemente decorative, precum catarame, funde sau elemente florale. Poți opta la fel de bine și pentru materiale texturate, care adaugă un plus de interes vizual ținutei tale.

Pantofi casual

Stilul smart-casual este alegerea ta pentru o zi la birou? Fie că optezi pentru rochii sau blugi, te vei simți comod pe tot parcursul zilei dacă porți pantofi casual din materiale calitative.

Poți opta atât pentru siluete ceva mai conservatoare, din piele naturală, cât și pentru sneakeri cu un profil simplu și culori uni. Evita adidașii supradimensionați sau modelele care atrag atenția, chiar dacă sunt comozi, pentru a te încadra cât mai bine în stilul office, chiar și atunci când optezi pentru ținute mai lejere!

Ține cont de recomandările noastre și vei reuși să pui la punct ținute atractive dar în care să te simți bine întreaga zi! Fie că preferi pantofii cu toc sau încălțămintea cu talpă plată, poți atinge gradul de confort dorit dacă alegi materiale de calitate și siluete cât mai practice.

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos