Garkony®, un brand românesc

1 Decembrie, Ziua Națională a României! Ziua în care mai mult ca oricând trebuie să gândim românește, să trăim românește, să sărbătorim românește, să mâncăm românește și, de ce nu, să ne îmbrăcăm și să ne încălțăm românește.

1 Decembrie este ziua în care ar trebui să ne mândrim cu fiecare produs fabricat în România, fiindcă avem cu ce.

În prezent, în România există branduri puternice, în aproape toate domeniile, care ne oferă produse de cea mai bună calitate ce ne determină să spunem: Suntem mândri că suntem români!

Dintre aceste branduri românești face parte și Garkony, un brand care se străduiește să ofere româncelor și nu numai, cele mai moderne accesorii în materie de încălțăminte și genți. Echipa acestui brand 100% românesc crede în încălțămintea concepută și proiectată în cele mai mici detalii estetice și funcționale, deoarece își dorește ca femeile care aleg produsele marca Garkony să aibă parte de o experiență unică.


Fiecare pereche de încălțăminte din piele naturală și fiecare geantă marca Garkonyreprezintă creații ce respectă trei valori principale: Creativitate, Unicitate și Confort.

Atât încălțămintea, cât și geanta purtată indică statutul social și bunul-gust al unei femei. Astăzi, avem posibilitatea să investim în imaginea noastră, să investim în noi, prin achiziționarea unor ghete sau cizme pe care să le asortăm fie cu o geantă casual sau office, fie cu un rucsac.

Garkony, brandul Românesc ce oferă tuturor femeilor produse de cea mai bună calitate, se dezvoltă în permanență din dorința de a satisface cele mai exigente gusturi în materie de încălțăminte.

Femeia din România și de pretutindeni iubește frumosul, iar moda pentru ea este un stil de viață. De aceea, prin intermediul produselor de calitate pe care le oferă, echipa Garkony își propune să îmbunătățească calitatea vieții și stilul fiecărei femei.

Astăzi, de 1 Decembrie, ne putem încălța românește alegându-ne de pe site produsul preferat. Având în vedere că sunt în trend, botinele nu puteau să lipsească din colecția Garkony. Așa că, dacă ne place să le purtăm, nu trebuie decât să aruncăm o privire pe site și să ne alegem modelul potrivit, 100% românesc.

De exemplu, putem alege o pereche de botine damă cu șiret AlbertinaAceste botine sunt confecționate manual din piele naturală în exterior, iar în interior sunt căpsuțite cu păturică, fiind călduroase. Branțul botinelor este prevăzut cu un buret special care oferă un plus de comoditate.

Finisajul lor este de calitate și respectă ultimele tendințe fiind prevăzute cu șiret și toc gros. Tocul gros este unul foarte comod în ciuda înălțimii sale de 11,5 cm, deoarece talpa este prevăzută cu un platou de 2.5 cm, ceea ce face ca el să fie resimțit ca fiind un toc de 9 cm.

Așadar, botinele Albertina, produse în România pot fi un cadou minunat pe care ni-l putem face de ziua noastră, a românilor. Comode și moderne, aceste botine sunt perfecte pentru iarna 2017/18.

Le putem asorta cu un rucsac casual din piele neagră Funcky. Este un rucsac casual de damă, perfect pentru ținutele de zi cu zi. Confecționat manual, cu exteriorul din piele naturală și interiorul textil si piele, acest ruscac prezintă 1 compartiment mare cu buzunare funcționale la interior pe fața și spate.

Fiind un rucsac încăpător și foarte comod, poate fi o alegere excepțională pentru un sejur la munte, fie de Crăciun, fie de Revelion.

Dacă ne plac ținutele elegante am putea opta pentru o pereche de botine elegante de damă tip ciocată. Sunt botine din piele gri sidefat cu presaj Vlada, confecționate din piele naturală atât în exterior, cât și în interior. Au un toc gros vopsit negru și foarte comod.

Aceste botine pot fi asortate cu o fustă și o cămașă elegantă sau cu un costum elegant cu fustă și sacou. Această ținută o putem accesoriza cu o geantă Yana, din piele naturală în exterior, și în interior material textil și piele. Geanta prezintă la interior 2 compartimente mari cu buzunar pe mijloc ce prezintă fermoar. Este o gamă chic, perfectă pentru o ținută cu stil.

De asemenea, o opțiune perfectă pentru o astfel de ținută este și geanta Feli, o geantă de damă elegantă, din piele naturală roșie, care se potrivește foarte bine cu nuanța botinelor.

Așadar, după cum se poate observa, de 1 decembrie putem sărbători românește cu produse de cea mai bună calitate, 100% românești, intrând pe site și achiziționându-ne încălțăminte și accesorii din piele naturală.

De 1 Decembrie putem da dovadă de stil 100% românesc cu produse Garkony!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos