Back to flats! De ce femeile prefera pantofii casual fara toc?

Exista tendinte care dureaza un singur sezon, la fel cum exista tendinte atemporale si articole vestimentare care devin elemente de baza in tinutele pe care le abordam. Pantofii casual fara toc, de pilda, continua sa marcheze tendintele modei de toamna iarna si in acest an si nu sunt deloc greu de inteles motivele pentru care trendul back to flats a fost imbratisat cu atat de multa bucurie de fashionistele de pretutindeni. Pantofii fara toc se numara printre cele mai confortabile tipuri de pantofi, sa nu mai vorbim despre versatilitatea acestor incaltari! 

 

Esti interesata sa descoperi motivele pentru care pantofii casual fara toc sunt preferati in randul doamnelor si domnisoarelor, pentru a-si construi tinutele de zi cu zi? Am adunat pentru tine in articolul urmator o serie de motive pentru care pantofii casual reprezinta una dintre cele mai importante aditii in garderoba unei femei, chiar si atunci cand nu vorbim despre sezonul cald. Iata de ce prefera femeile sa poarte pantofi casual fara toc! 

Pantofii casual fara toc sunt in tendinte

Unul dintre principalele motive pentru care femeile prefera celebrii flat shoes este reprezentat de ultimele tendinte in moda, ce par sa nu ocoleasca niciodata pantofii casual fara toc. Si asta pentru ca designerii de moda sunt constienti de faptul ca femeile au inceput sa prioritizeze confortul in ceea ce priveste incaltamintea, desi acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renunti la eleganta si stil. 

 

Chiar daca multe dintre trenduri dispar la fel de repede pe cat apar, flat shoes sunt aici sa ramana pentru multi ani de acum inainte in garderoba fashionistelor care apreciaza confortul. 

 

Pantofii casual sunt disponibili in cele mai variate modele 

Doamnele si domnisoarele iubesc pantofii casual fara toc si pe motiv ca acestia sunt disponibili intr-o gama variata de modele, in cele mai cool nuante de sezon. De pilda, Garcony, un brand romanesc, ofera femeilor cele mai diverse modele casual de pantofi de dama din piele naturala, ideali pentru completarea cu stil a tinutelor pe care le porti. 

 

Cu exceptia tinutelor elegante, de gala si a celor sobre, formale, pantofii casual de dama disponibili in selectia magazinului nostru online vor putea aduce un plus de stil oricarui outfit, indiferent de stilul vestimentar care te reprezinta. Si unde mai pui ca pot fi achizitionati si in cele mai variate nuante! 

Pantofii casual fara toc sunt extrem de practici

Un alt atu deloc de desconsiderat al pantofilor casual fara toc este practicitatea acestora. Este adevarat, pantofii casual poate nu sunt cele mai sexy modele de pantofi pe care le-ai purtat vreodata, insa cat timp ii vei purta vei putea face absolut tot ce doresti, pentru o perioada nederminata de timp. Lucru pe care nu-l putem spune si despre pantofii cu toc, caci tocurile nu pot fi purtate in permanenta si nu sunt ideale pentru orice tip de activitate.

 

Deja am vorbit intr-un articol anterior de pe blog despre cum alegem pantofii perfecti, iar pantofii casual fara toc cu siguranta se numara printre cele mai practice si mai chic modele de pantofi din garderoba unei femei. 

Pantofii casual fara toc sunt versatili 

Versatilitatea pantofilor casual fara toc este, fara doar si poate, unul dintre principalele motive pentru care aceste tipuri de pantofi ar trebui sa se regaseasca in garderoba capsula a unei femei. Doresti sa compui o tinuta casual? O pereche de pantofi casual fara toc pot fi aditia perfecta! Vrei sa abordezi un look chic casual? Alege o pereche de pantofi casual din piele, cu talpa inalta. 

 

Vrei sa porti la birou o tinuta office cu pantaloni si sacou? Pantofii casual din piele naturala te vor salva intotdeauna din impas. Iti pregatesti bagajul pentru o vacanta si ai nevoie de incaltari confortabile, dar chic, cu care sa pleci in explorarea destinatiei? Pantofii casual fara toc sunt alegerea perfecta! 

 

Pantofii casual pentru femei ofera un confort de neegalat 

Inca te intrebi de ce prefera femeile pantofii casual fara toc? Ei bine, pentru ca majoritatea femeilor isi doresc sa se simta confortabil si nu doresc sa-si petreaca intreaga zi purtand pantofi care sa le creeze disconfort de orice natura. Tocmai de aceea, garderoba lor este formata din pantofi sport, pantofi in stil Oxford, ghete si botine de dama din piele fara toc, cizme de dama cu talpa plata, bocanci de dama si alte modele de incaltaminte care sa le asigura confortul mult dorit.   

Purtarea pantofilor casual prezinta riscuri minime 

Pantofii casual fara toc sunt mai siguri in majoritatea situatiilor, cu exceptia zilelor ploioase sau a perioadelor cu ninsoare abundenta. Din motive de siguranta, pantofii trebuie sa prezinte o anumita aderenta si purtand pantofi fara toc cu siguranta te vei bucura de mai multa stabilitate si nu-ti vei pierde niciodata echilibrul atunci cand desfasori anumite activitati antrenante de zi cu zi. 

Pantofii casual fara toc imbunatatesc postura 

O postura buna joaca un rol important in starea generala de sanatate, acest lucru datorandu-se faptului ca postura pe care o adopti implica diferite sisteme ale corpului cruciale pentru sanatate. Atunci cand stai in picioare, o postura corecta implica distribuirea uniforma a greutatii pe talpile ambelor picioare si pastrarea coloanei vertebrale neutre. 

 

Pantofii cu toc fac o postura corecta foarte greu de atins, caci schimba alinierea corpului si pun presiune pe talpi. Acest lucru obliga corpul sa compenseze, impingand coloana vertebrala in afara aliniamentului. Astfel, este de la sine inteles ca femeile prefera pantofii casual fara toc, caci acestia faciliteaza mentinerea unei posturi corecte a corpului. 



Noi credem ca exista suficiente motive pentru care femeile aleg sa poarte pantofi casual fara toc, in ciuda atractiei ascunse pe care o manifesta pentru pantofii cu toc. Daca si tu esti adepta tendintei back to flats si iubesti stilul pantofilor casual, dar si confortul pe care purtarea unor astfel de tipuri de pantofi o ofera, te asteptam in magazinul online Garkony pentru a alege cele mai deosebite modele de pantofi casual fara toc. Lumea nu se cucereste doar pe tocuri, iti garantam! 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos